2011. június 17., péntek

Hogyan tudom törölni magamat a Facebook-ról?

Sokan szeretnék törölni magukat Facebook-ról, mert túl sok időt töltenek el vicces kiírások közzétételével, vagy csak egyszerűen megunták, nincs szükségünk rá. Talán sokan keresik a törlés gombot, kevés sikerrel. Más szolgáltatásokkal ellentétben a Facebook nem nagyon enged kiszakadni a rendszerből. Azonban van megoldás, ha elszánjuk magunkat a végítéletre, akkor egy-két biztonsági ellenőrzés és egy kis várakozás után törlődik a profilunk.

Első lépésként be kell jelentkezned a Facebook oldalra azzal a felhasználóval amelyiket törölni szeretnéd.
Látogass el a következő webhelyre, itt tudod törölni a felhasználódat: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
A megjelenő oldalon kattints a Submit gombra (vagy ha nem angol Facebook-ot használsz akkor a Submit-nak megfelelő gombra.)

Ezután meg kell adnod a jelenlegi jelszavadat és az alső mezőbe be kell írnod a vizuális ellenőrzőkódot. Ezután az Okay gombra kattintva törlődik a felhasználód. Illetve elindul a törlési folyamat. Ez azt jelenti, hogy 14 nap mulva törölnek a Facebook-ról, ha viszont ezalatt a két hét alatt bejelentkezel, akkor visszavonhatod a törlési kérelmedet.


A törlésrő E-mail ben is értesítenek, annak elkerülése érdekében, hogy egy ismerősöd tréfálna meg.

1 megjegyzés: